Är det dags att byta kontor? En företagsflytt innebär ofta flera utmaningar då större delen av personalen kanske är tvungna att kunna utföra sitt dagliga arbete. Det är lätt att det blir stökigt och oorganiserat när ett helt företag ska flyttas. Hur smidigt det blir beror på den som har tagit på sig att organisera hela flytten och på hur mycket personal som finns till förfogande när allting ska packas i kartonger, monteras ner och att frigöra utrymme för all förvaring. När företag flyttas vill man att det flyttprocessen ska gå fort och det är då man anlitar ett företag som utför företagsflytt.

Smidig & snabb företagsflytt

När ni anlitar ett företag till att hjälpa er med företagsflytten sparar ni väldigt mycket tid och ju snabbare företagsflytten går desto mindre arbetstid går förlorad, det är en ganska lätt kalkyl som alla kan förstå. En flyttfirma har vanan inne av företagsflytt och vet hur allt bör packas, hur det på smidigaste sätt ska flyttas och dessutom genomför hela flytten från A-Ö. Tunga kontorsmöbler bärs ut av flyttpersonalen och in i den nya lokalen, där tar ni som företag vid och organiserar vart allt ska placeras. Färre saker blir skadade när professionella flyttkarlar bär möbler och kartonger.

Varje företagsflytt är unik

Det lönar sig att begära offerter från flera flyttfirmor och be dom se över behovet på plats och därefter komma med ett prisförslag. Det skiljer sig extremt mycket åt när det gäller företagsflytt så därför kan det vara svårt att få ett första prisförslag om inte flyttföretaget har besökt verksamheten. Därefter kan ni få en mer exakt offert och själva välja när ni vill att flyttföretaget ska komma in med hjälp. Ofta väljer man experthjälp ända från start då man får hjälp med planering omedelbart vilket brukar vara det som i alla fall större företag behöver för att själva inte behöva lägga så mycket tid på planeringsstadiet. En företagsflytt ska gå smidigt hela vägen så begär in flera offerter innan ni beslutar vem som ska genomföra er företagsflytt.