Kommer jag ens ha möjligheten att flytta till Stockholm med tanke på den bostadsmarknad som är just nu? Det handlar om många kronor som ska läggas undan varje månad i flera år för att jag ska kunna spara ihop till en kontantinsats och jag är riktigt less på att hyra en lägenhet i andra hand och betala dubbelt så mycket som det kanske egentligen kostar att bo där. Men det var då Snabbostad.se kom in i mitt liv. För jag behövde se lediga lägenheter i Stockholm på ett annat vis än via en facebook-annons eller något lurigt sms från okänt nummer som svarat på min annons i tidningen. Snabbostad blev min lösning och jag hoppas att det också kan bli din!

Här kan du nämligen komma i kontakt med hyresvärdar som önskar hyra ut sina lägenheter, allt genom att anmäla dig och få meddelande när en lägenhet är ledig utifrån dina preferenser. Du har alltså vid anmälan angivit vad du söker i storlek, område eller kanske om den har balkong eller inte. Så snart en lägenhet utifrån detta blir ledig så får du mejl och sms och kan på så vis komma i kontakt med personen som önskar hyra ut detta boende. Har du tur så landar detta i ett förstahandskontrakt och du behöver kanske inte på ett litet tag i alla fall oroa dig över boende.

Snabbostad är kul!

Det är riktigt kul att känna att det är möjligt att få en lägenhet i vår fina huvudstad, innan jag visste om snabbostad så funderade jag på om det ens var möjligt för mig att flytta hit med tanke på boendesituationen. Som tur var så hittade jag snabbostad och jag kan med gott samvete säg att det är absolut en stor del till varför jag tror att jag kommer vara kvar här ett bra tag framöver 😊