Aveqia har jag tidigare talat om och jag kan inte nog berätta om hur nöjd jag är med deras fantastiska upplägg. Aktiv matlagning är något som många uppskattar och det blir nästintill alltid en härligt social upplevelse. Men utan att behöva ge avkall på vare sig deltagandet i matlagningen eller upplevelsen så finns numera möjligheten att göra detta i total avskildhet vilket är just Aveqias Chambre Séparée som du kan läsa mer om här https://aveqia.com/sv/tjanster/chambre-separee/.

För ibland kanske man har valt att ta med sig människor som är viktiga för ett beslut som berör en verksamhet som man inte vill prata högt och publikt om. Ämnena är känsliga, kanske är gästerna extra speciella eller så vill man bara ha möjlighet att njuta av den här upplevelsen i ostörd och avskild miljö. Så om du har kanske en ledningsgrupp, en styrelse eller något annat sällskap på besök så hade jag verkligen rekommenderat att boka Chambre Séparée hos Aveqia för att få ta del av ett avskilt kök med egen matsal för måltiden.

Aktiv matlagning eller sittande middag

Kanske är det också så att ni är i Stockholm över helgen, kanske bara över dagen, och då gäller det naturligtvis att ta vara på tiden. På så vis finns det också möjlighet att antingen delta aktivt i matlagningen – kanske då med lite mindre tid för viktiga diskussioner gällande framtida företagsbeslut. Om man därför vill njuta av sittande middag istället och låta erfarna kockar stå för maten så går det precis lika bra. Jag tror att det kan ge en minst lika trevlig upplevelse eftersom att man helt enkelt har olika syften med aktiviteten. Vill du skicka iväg en bokningsförfrågan så följ länken här ovan i inlägget så hoppas jag att ni får en otrolig lyckad upplevelse hos Aveqia!