Ett typiskt vårtecken är väl ändå att det är fullproppat med folk på återvinningscentralen som krupit ut ur sina skal och vårstädat i sina trädgårdar och förråd. Man blir lika förundrad varje år över hur många saker vi människor samlar på oss för att sedan rensa bort och göra oss av med. Trädgården kan man ju inte göra så mycket åt, det blir lika mycket ris och löv att ta hand om varje år. Även jag tillhör dessa människor, som får en liten boost när solen tittar fram och får energi till att vilja rensa och greja hemma inför sommaren.

Många saknar lastnät som säkrar lasten från att flyga av och orsaka olyckor

Något jag dock lagt märke till när många människor kommer in med sina fulla släp på återvinningscentralen är att dom saknar lastnät som säkrar lasten från att flyga av och orsaka olyckor i trafiken. Jag tycker det känns lite otäckt att ligga och köra bakom ett släp utan lastnät, vad som helst kan ju komma farandes mot bilen om man har otur. Saknar du lastnät till ditt släp? Då kan jag rekommendera dig att beställa ett på https://valeryd.se/produkt-kategori/lasta-och-sakra/lastnat/.

Kostar inte många kronor och kan verkligen göra stor skillnad

Ett lastnät kostar inte många kronor och kan verkligen göra stor skillnad i trafiken när det kommer till säkerhet för övriga bilister. Saknar man fästkrokar till lastnätet så finns även detta att köpa för en billig peng. Oavsett om din släpvagn har nätgrindar eller inte så finns det passande lastnät att få tag på, så spana in detta om du saknar ett. I övrigt kan vi nog alla hålla med om att det är en fantastisk tid på året som väntar. Då är det skönt att ha den stora rensningen gjord och ha trädgården i ordning så att man kan njuta av sommarens lediga dagar på bästa sätt.