Har du längtat? Ja, för det har verkligen vi på P4H. Vi är nämligen klockrena när det kommer till outdoor-kläder som du har när du jagar, man kan säga att P4H har allt inom friluftskläder. Dels så säljer de byxor, jackor, mellanlager, underställ, skor, accessoarer i olika former och färger men framför allt så har dem ett sortiment som verkligen når upp till förväntningarna när det kommer till att du faktiskt ska hålla värmen där ute i skogen. Eller att du faktiskt kommer att vara helt torr även fast regnet öser ned. Detta är verkligen det viktigaste för P4H och det är fantastiskt kul att prata om sortimentet lite mer i detalj.

En produkt som P4H alltid rekommenderar till alla som ska ut till skogen, oavsett om det gäller jakt eller inte, så är det en bra strumpa. Det är viktigt för att man ska kunna hålla värmen om det är kallt men också kunna hantera svett om det blir varmt i skorna. En annan klockren produkt är friluftsshortsen som verkligen går att använda lite när som helst, även till vardags.

P4H kan sin sak

Det som dessutom är extra kul är att P4H är väldigt duktiga på just sin grej. Dem har material som når upp till förväntningarna, olika funktioner och konstruktioner som hjälper oss ha en trevligare stund i vårt aktiva liv och framför allt så finns dem där om man skulle behöva hjälp. Så är du inne och kikar på deras hemsida och funderar på minsta sak så tveka inte på att faktiskt höra av dig. Det finns verkligen inga dumma frågor och ibland kanske man bara vill ha lite råd när det gäller färg eller storlek. Se till att gå in och kika så lovar jag att du kommer bli inspirerad till att leva ett aktivt liv i naturen i höst!