Det har nämligen jag. Att spela cello. Och allt detta med Cellisten som du kan köpa hos Notlagret.se. Men då undrar säkert du, vad är Cellisten? Eller vem är Cellisten? Jo men det är ju såklart Sveriges mest populära cellskola för nybörjare i form av en samling noter. Den finns i tre olika delar och det handlar helt enkelt om att spela så många låtar som möjligt i början, en åt gången, i väldigt lätt form, för att helt enkelt lära sig spela cello. Det hela bröjade med att vi röjde på morfars vind och där hittade jag mormors gamla cello som hon spelade på när hon var ung. Det kändes fint att ta med den hem och den har egentligen bara stått under tre år. Men så fick jag för mig i början av sommaren att jag faktiskt borde börja använda den, och vipps så hade jag börjat spela.

Bästa hobbyn

Mer om den här notboken behöver jag faktiskt inte säga mer än att den är otroligt pedagogisk och inte ens jag, som är svårlärd, tyckte att det var svårt att förstå när jag skulle lära mig nya låtar. Det handlar bara om att lägga ner mycket tid och energi på det så lovar jag att du också tillsammans med den här fantastiska boken kan lära dig spela. Det som är ännu roligare är att min sambo nu också blivit lite sugen så han har själv suttit och plinkat lite där hemma om kvällarna. Boken i sig är med andra ord väldigt bra på att också se till att du lär dig saker, inte bara massa låtar. Det du lärt dig i första delen kommer du verkligen ha hjälp för när du går in i andra. Riktigt kul att vara en tjej som kan spela cello!