Det är en fantastisk tid på året som väntar nu framöver. Inte nog med att den underbara våren står i fullt blomster, sommaren och allas nedräkning till semester har officiellt börjat. Kan vi snälla få en sommar av värme, klarblå himmel och massor av picknickar och utflykter? Bland det bästa jag vet är att packa cykelkorgen full med filt och godsaker för att cykla runt i jakten på det perfekta stället att slå sig ner på. Nu när jag dessutom börjat ta cykeln till jobbet på dagarna har jag faktiskt funderat på om jag inte skulle skaffa mig en snygg elcykel dam att glida runt på.

En elcykel där motorn tar en fram när det känns lite extra kämpigt

Inte för att jag inte gillar min vanliga cykel, men jag måste erkänna att det blir kämpigt ibland när man skall till jobbet och det är en massa svettiga uppförsbackar längs vägen. Tänk att då ha en elcykel där motorn tar en fram när det känns lite extra kämpigt. Jag skulle slippa komma fram till jobbet helt slut och genomsvettig. Man behöver ju inte heller använda sig utav motorn om man inte vill, men det skulle kännas väldigt skönt att veta att den finns där när det blir kämpigt.

Kan utforska de vägar man annars håller sig ifrån bara för att de ser för jobbiga ut

Samma sak gäller på sommaren när man är ute på cykelturer. Oftast är det väldigt härligt och trevligt på väg till själva destinationen, men hemresan är inte alltid lika energifylld. En annan rolig grej med att införskaffa sig en snygg elcykel är ju att man faktiskt kan utforska de där vägarna man annars håller sig ifrån bara för att de ser för jobbiga ut. Ja, nu vid närmare eftertanke så blir det nog att unna mig en snygg elcykel att glida runt på till sommaren. Jag längtar.